Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en orantılı yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış üzere faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar varlık kurtarmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Hiçbir Kanatlı Yangın Bapları; Bir numara kanatlı tasar çizimıyla, sınırlı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği bütün dokumalarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta strüktürlarda bulunacak özlük sayısına bandajlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da arkaış gösterecektir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha faik mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı sıra opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanım sağlamlanabilir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik düzen şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yangın kapısı derunin enikonu konulevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Satış öncesi bile sizler midein en mutabık sistemi sunabilmemiz midein hane ve çalışmayerlerinizde esrarkeşif örgülmalıdır. Mahir personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham emekaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page